Software for Healthcare

Software, hardware en consultancy op maat van uw praktijk

eHEALTHSOFT biedt u – als arts of professional in de gezondheidszorg – IT oplossingen, aangepast aan uw concrete noden. Ons toegewijd team staat altijd paraat voor het optimaal implementeren en updaten van onze producten.

Gespecialiseerd in de medische sector... en in uw specialisatie.

eHEALTHSOFT ontwikkelt IT oplossingen voor zowel privé-praktijken, polyklinieken als ziekenhuizen. Maar we richten ons vooral op het aanbieden van specifieke oplossingen voor medische centra, gynaecologie en radiologie.

HealthSoft

Dit elektronische patiëntendossier (EPD) maakt het dagelijkse beheer van uw medische praktijk makkelijker met op maat gemaakte modules voor uw online agenda, facturatie, planning,... die u zelfs via uw smartphone of tablet raadpleegt.

GynaeSoft

Dit elektronische patiëntendossier (EPD), bestemd voor gynaecologen, biedt u een geïntegreerd systeem dat niet alleen het beheren van patiëntengegevens of het vastleggen van afspraken vereenvoudigt, maar ook de uitwisseling van bv. echo's of labo-resultaten.

Radion

Dit gebruiksvriendelijke en aanpasbare 'radiologie informatie systeem' (RIS), specifiek ontwikkeld voor radiologen, laat u toe medisch beeldmateriaal makkelijk en veilig online op te slaan of te delen met dokters en collega's.

Meer weten over eHEALTHSOFT?

Meer Info